TESTIMONI KONSUMER SLEEK FOUNDATION

TESTIMONI KONSUMER SLEEK FOUNDATION

ok jom Admin nak tunjuk korang testimoni orang orang yang dah cuba product sleek foundation ni … ha tgk.. pakai nipis pun da cantik, skin lebih cerah berseri uols

glowing gebu gebas katanyer….

https://www.facebook.com/sz.bridal/posts/1583625285160992

uols boleh try click link atas ni utk tgk cara pakai sleek foundation tu ok

..

lelaki pon bole cuba pakai sbb senang x perlu bawak byk2 barang kan ? 🙂


ha tgk kakak kita ni pun cuba pakai terus x nampak dah cela2 wajah tu kan
cela di wajah hilang sikit demi sedikit kakak kiter ni
jerawat pun hilang
jeragat hilang
waktu panas x bercapuk tu yang best tu

0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *