Salam 1 Zulhijjah 2020 – 22 July 2020

Salam 1 Zulhijjah 2020 – 22 July 2020

Salam 1 Zulhijjah uols! 😘

Harini 22 July 2020 bersamaan dengan hari rabu, kebiasaannya hari rabu ni kita buat ape? biasalah anak anak bersekolah dan kita pun berkerja betul x?😻harini admin pun bekerja di Devisa Beauty & Health seperti biasa admin akan buat marketing untuk company lah.. dan menjalankan kerja2 seperti promotion, say good morning dekat group2 wassap, facebook, blog dan sebagainya, sambil2 dengar alunan surah Ar-Rahman & Al mulk. owh ye kita dah pun berada di fasa pengakhiran PKP sebenarnya tapi di sebabkan masih ada insan2 yg degil kat luar sana tu.. kes coronavirus ni masih lagi berlarutan kat malaysia ni…sedihkan..harap2 lah PKP ni tidak di lanjutkan yer.. berdoa lah banyak2 berbuat amalan dalam bulan zulhijjah ni, hmmm.. tapi walau apa pun terjadi kita kena teruskan kehidupan seperti biasa kan.. kena kuat hadapi dugaan dan tekanan serta cabaran hidup, sesungguhnya Tuhan telah menetapkan takdir kita begitu maka terimalah dengan hati yang terbuka..
happy happy je uols.. haaa uols semua da sarapan ke tu? harap semuanya da setle la sebelum ke kerja td kan..ok jom uols kita sambung kerja kita.. 😜😚😘😗

– Admin Devisa2u Beautiful Sahara –

0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *